Sidor

torsdag 17 januari 2019

Ny långliggare

Eftersom de ser ut som det inte börjat vända ner igen så tog jag in en post på 5 st Nvidia för $149.20 idag, klart är att de är dyra men det är bara hälften drygt mot förra året och ett bolag som säljer väldigt bra och antagligen kommer fortsätta växa i flera år till.
Så kändes bra att få in dem på någorlunda vettigt pris, tänkte de ska bli långliggare + 5 år iallafall om inget riktigt illa händer. Blev Hoist pengarna från ränte kontot för detta. Snart lön och då blir de fundering på om räntekontot eler aktiekontot ska fyllas.


Aktierna har ökat i värde vilket gjort att % delen i ränta krymper igen och då kanske de är dags att öka lite mer så det finns lite mer torrt krut för behov, samtidigt är de sämre avkastning där.

Trots positiv börs är det en bit kvar innan tappet från förra året är inhämtat, så hoppas inget eländigt händer närmsta dagarna. Samtidigt ges väldigt olika signaler, de verkar vara många som tror på en senarelagd nedgång och de vore väl trevligt även om det blir dyrare återinvestera utdelningen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar